Opnieuw hebben we een zeer goede spreker gevonden, namelijk: Juglen Zwaan van aHealthylife.nl!

Juglen: “Veel mensen willen afvallen om de december kilo’s kwijt te raken. Daarom geef ik op 9 april in Onderdijk de lezing ‘Afvallen zonder honger’. Ik heb aan deze lezing (seminar) maandenlang gewerkt, om tot een compleet geheel te komen dat gebaseerd is op de modernste inzichten uit de wetenschap, gecombineerd met jarenlange praktijkervaring.

Op de lange termijn werken de meeste diëten niet, vaak werken ze zelf averechts. Er wordt veel geld verdient in de afslankbranche, dus daarom worden vele leugens nog altijd in stand gehouden. Op deze middag krijg je inzichten en gereedschappen zodat je vervolgens ook echt aan de slag kunt in de praktijk.

In Nederland heeft meer dan 50% van de bevolking last van overgewicht. Dit begint vaak al in de vroege jeugd. Veel mensen zoeken hun heil in diëten, maar deze blijken telkens niet te werken. Wat kunnen we wel doen om blijvend een gezond gewicht te bereiken en te behouden? Hoe kunnen we goede voornemens in de praktijk brengen op de lange termijn?”

juglen-zwaanJuglen zal in deze lezing kijken naar de maatschappelijke gewoontes en hoe we ons hier het beste toe kunnen verhouden. Juglen zal niet alleen vele tips geven over voeding en levensstijl, maar hij zal ook bespreken welke rol de psyche speelt. Je gaat naar huis met vele gereedschappen om praktisch aan de slag te kunnen.

Praktische informatie:

Toegangsprijs € 10,– (excl. koffie/thee)
Zaal open 13.00 uur
aanvang lezing 13.30 uur
Einde lezing 16.30 uur
Locatie: Dorpshuis De Onderdijk
Adres: Sportlaan 10 Onderdijk/Wervershoof
Aanmelden: mail naam, woonplaats en telefoonnummer naar lezing@ziggo.nl

Meer info over Juglen: www.ahealthylife.nl (Gratis E-book!)