Lezing: De traditionele Chinese Geneeskunde en Biophotonen Therapie op woensdag 26 oktober
Het aantal mensen dat lijdt aan chronische gezondheidsklachten is de laatste decennia explosief gestegen.
Klachten als eczeem, AD(H)D, darmproblemen, fibromyalgie en met name sluimerende chronische ontstekingen komen steeds meer voor.
In haar praktijk voor paramedische natuurgeneeskundige therapie werkt ze met biophotonen (lichtfrequenties) om deze problematiek te verhelpen.

Biophotonen communiceren met het licht in ons DNA, dat elke cel 100.000 keer per seconde uitstraalt om alle processen van cel tot cel te regelen. Biophotonen therapie werkt voornamelijk volgens de inzichten van de Traditionele Chinese Geneeskunde; in die tijd werden artsen betaald zolang de mensen gezond waren!
Josee werkt holistisch: Ze richt zich niet op symptoombestrijding maar op het vinden en wegnemen van de oorzaken van verstoringen in het lichaam en het versterken van het immuunsysteem om zo het lichaam weer in balans te brengen. Vanuit deze balans vindt genezing plaats van lichaam, geest en ziel. Iedereen is voor haar uniek en heeft dus zijn/haar eigen behandeltraject.

Met behulp van het biophotonen apparaat kunnen energie-verstoringen in kaart gebracht worden en daarna ontstoord.
Verstoringen kunnen o.a. zijn: vaccinaties (die gifstoffen als kwik, aluminium, formaldehyde bevatten), medicijnen, operaties, littekens, straling, bacteriën, virussen, schimmels, ziekte van Lyme, whiplash, ontstekingen, emotionele bagage enz. enz.
Deze methode is toepasbaar op mens en dier en wordt vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Graag tot ziens op deze boeiende informatieve avond op deze locatie. Wilt u meer weten over Josees praktijk? www.praktijklichtpunt.nu

Investering: € 10,– (excl. koffie en thee)
Opgeven: stuur je naam, telefoonnummer en aantal personen naar lezing@ziggo.nl
Vol=vol

Advertenties