Verdiepende workshop n.a.v. de lezing ‘De Tranen van onze voorouders’ door Maarten Oversier woensdagavond 14 maart 2018.

Healingavond voor de tranen van onze voorouders

Maarten Oversier werkt inmiddels 22 jaar als reïncarnatietherapeut en heeft ruime praktijkervaring opgedaan in het werken met ‘de tranen van onze voorouders’. Vanzelfsprekend levert het werken hiermee niet alleen een bevrijding op, maar ontstaan ook fundamentele inzichten in familie-samenhangen.

Maarten heeft diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten en medicijnmannen uit de Noord Amerikaanse en Canadese Indiaanse bevolking. Zij vooral hebben hem geleerd over het belang van het werken met de voorouders en het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen. Maarten geeft al jaren lezingen, trainingen en workshops over deze onderwerpen in binnen en buitenland.

We leven in een zeer rationeel ingerichte maatschappij, waarin jammer genoeg weinig bekend is over hoe pijnlijke gebeurtenissen die zich in de voorgaande familiegeneraties hebben voorgedaan, doorwerken naar de volgende. Vooral deze onwetendheid maakt dat we niet beseffen dat we allerlei sluimerende energieën meedragen uit onze families. Energieën die we kennen in emoties zoals verdriet, frustratie, boosheid, zwaarmoedigheid, uitzichtloosheid, drammerigheid, verinnerlijkte schuldbelevenissen enzovoorts. Het is niet zo dat onze voorouders per definitie ‘de oorzaak’ zijn van deze zaken. Dat het echter nooit geuit of verwerkt werd, heeft tot gevolg dat het in de familie ‘opgeslagen’ is. Wie vervolgens incarneert in deze families, kiest er op een bepaald niveau voor om ook deze belastingen mee te nemen in meer of mindere mate. Daar zijn op ‘zielsniveau’ allerlei aanleidingen voor.

Deze healingavond is bedoeld om meer besef en inzicht te creëren in deze samenhangen. Om te leren herkennen hoe zaken overgedragen worden en hoe wij daarmee kunnen werken.

Tijdens deze avond besteden extra aandacht aan de healing van de tranen van onze voorouders, waarbij er mogelijkheid bestaat om dieper in te gaan op persoonlijk ingebrachte vraagstukken. Maarten reflecteert daar dan op hetgeen zijn eerdere lezingen illustreert op een individuele, persoonlijke wijze. Iedereen kan daar herkenning in ervaren, geraakt worden en er inzichten over mee naar huis kan nemen.

Het onderwerp mag soms dan pittig zijn, met een dosis humor, moed en hoopvolle perspectieven zijn hele mooie dingen en een waardevolle avond te bewerkstelligen!

Datum: 14 maart 2018
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Dorpshuis De Onderdijk, Sportlaan 10 in Onderdijk (vul ‘Wervershoof’ in op navigatie)
Toegang: € 10,– contant ter plaatse