Workshop stembevrijding en familieopstellingen – Wat bezielt jou?!

Verlang je naar meer contact met jezelf? Wil je nou eindelijk weleens weten waarom je steeds tegen datzelfde probleem aanloopt? Loop je met vragen over werk, relatie of heb je last van vermoeidheid, onzekerheid, depressie of angstgevoelens. Kom dan naar de workshop familieopstellingen en stembevrijding op zaterdag 16 december. In een liefdevolle bedding kun je voelen en uiten wat er in jou leeft. Alles doet ertoe en niets hoeft te worden opgelost. Zie het als een ontdekkingstocht naar datgene waar jouw leven om draait. Heb je zin om wat ruimer het nieuwe jaar in te stappen? Weet je van harte welkom.

Een familieopstelling helpt om tot de kern van een vraagstuk of patroon in jouw leven te komen. Patronen die niet zichtbaar zijn omdat ze terugleiden naar een ver familieverleden. Het gezin waarin je bent opgegroeid is heel belangrijk voor hoe je leven verloopt. Soms zijn er verstrikkingen die invloed hebben op je huidige leven en in je relaties. In een familieopstellingen kun je dit met behulp van representanten onderzoeken. Met het inzicht dat je hierdoor krijgt, begrijp je opeens heel goed waarom je tegen bepaalde terugkerende problemen oploopt of waarom sommige relaties problematisch verlopen. Tijdens de workshop is voor drie personen gelegenheid om een vraag in te brengen voor een familieopstelling. Uit ervaring blijkt dat een familieopstelling ook heel leerzaam en helend kan zijn voor diegenen die geen vraag inbrengen.

Stembevrijding
Door stem of klank te geven aan wat wij ten diepste voelen en verlangen, krijgt het de ruimte om te stromen. Innerlijke ruimte en ook daarbuiten. Want jouw lied wil gehoord worden.
Dat is waar het bij stembevrijding om gaat. Het zingen van jouw lied en daarbij je volledige ruimte innemen. Moeiteloos en in alle vrijheid. Het brengt je plezier, zelfkennis, ruimte voor wat er in jou leeft en de moed om dit te uiten. Tijdens de workshop ga je via laagdrempelige en speelse oefeningen op ontdekkingsreis in je lichaam. Op zoek naar wat er in jou leeft, wat jou bezielt. Via spreken en zuchten naar zingen. Om jouw lied, jouw waarheid voor dat moment, ten gehore te brengen. Hiervoor hoef je niet te kunnen zingen. Je verlangen om te zingen is alles wat je nodig hebt, want van nature kan iedereen zingen.

Stembevrijding in combinatie met familieopstellingen
Klank en trilling werken bevrijdend voor het hele lichaam waardoor vastgezette patronen weer in beweging komen. Familieopstellingen, die worden gecombineerd met stembevrijding, kunnen daardoor nóg dieper hun helende werk doen.

Meer informatie:
De workshop vindt plaats op zaterdag 16 december van 9.30 tot 16.30 uur in Dorpshuis De Onderdijk, Sportlaan 10 te Onderdijk. Kosten voor deelname zijn € 45,-inclusief lunch.

Voor vragen of aanmelden kun je een mail sturen naar info@gezondenwelacademie.nl met daarin je naam, adres, woonplaats en motivatie. Geef hierbij ook aan of je een vraag wilt inbrengen of niet. Kijk voor meer informatie op Facebook.

Aanmelden:

 

Advertenties